Kom werken bij open doors

Senior Digital Marketeer

Heb je veel ervaring in digitale marketing, vind je het leuk om van idee-tot-en-met-optimalisatie verantwoordelijk te zijn voor online (engagement) campagnes en loop je graag voorop in vernieuw en innovatie binnen digitale marketing? Meld je dan als onze nieuwe Senior Digital Marketeer.

Ons nog jonge Team Digitaal is dé plek waar donateurgerichtheid, (digitale) innovatie en resultaat centraal staan. We spreken onze (nieuwe) donateurs aan via online kanalen (owned en paid) en bindt hen aan
Open Doors. Daarnaast staat ons team klaar om dé drijvende kracht te zijn achter vernieuwing en innovatie. We zijn verantwoordelijk voor het nog persoonlijker maken van onze donateursreis.

Wat ga jij doen?

Je werkt als Digital Marketeer dagelijks aan het creëren en optimaliseren van online campagnes. Je bent verantwoordelijk voor het aanjagen van innovatie met betrekking tot personalisatie binnen de volledige marketing funnel. We willen hyper-personal zijn in onze interactie met verschillende donateurs. Door zowel kleine als grote experimenten dragen we bij aan vernieuwing. Altijd op basis van de kennis en expertise die we in huis hebben en de juiste data.

De kandidaat die wij zoeken vind het leuk om betrokken te zijn bij vernieuwing. Idealiter heb je ervaring met online personalisatie via marketing automation en volg je de ontwikkelingen op dit vlak op de voet.

Team Digitaal bestaat uit verschillende online marketeers, ieder verantwoordelijk voor een deel van de verschillende fases in de customer journey. Samen met de contentspecialisten beheren zij de verschillende (always on) campagnes, hierbij ondersteund door data-analisten. Uiteraard kunnen we alleen succesvol zijn als we goed samenwerken.

Wat vragen wij van jou?

Je leeft en werkt vanuit je geloof, bent actief lid bent van een kerk of gemeente en voelt je verbonden met de vervolgde kerk. Je herkent je in onze zeven kernwaarden.

We bouwen continu aan onze visie: geen christen staat alleen in vervolging. We motiveren onze achterban hiervoor door nieuwe dingen uit te proberen, data driven te analyseren en succesvolle initiatieven groter te maken. Om dit succesvol te kunnen doen, is het belangrijk dat je je in de volgende zaken herkent:

  • Aantoonbare 3+ jaren relevante werkervaring in een soortgelijke digitale marketing rol;
  • Ervaring met digitale transformatie en innovatie;
  • Een open en energieke houding voor vernieuwing;
  • Van nature geïnteresseerd in ontwikkeling en vernieuwing binnen het vakgebied;
  • Gewend om in een team (agile) samen te werken;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Hoe werken wij?

Dit is Gods werk, wij zijn Zijn medearbeiders, we doen ons werk in afhankelijkheid van Hem! Gebed neemt een grote plaats in binnen onze organisatie. We maken effectief gebruik van elkaars kennis en talenten. We bouwen aan hoge professionaliteit en kwaliteit, we nemen verantwoordelijkheid en zijn daarop aanspreekbaar. Tegelijkertijd denken we met elkaar mee en zetten we samen de schouders eronder. De structuur is een hulpmiddel, met zo kort mogelijke lijnen. Efficiënt overleg en heldere besluitvorming vinden we belangrijk.

Wat bieden wij?

Werken bij Open Doors geeft je een unieke kans om de vervolgde kerk te ondersteunen met jouw talenten. Op ons kantoor in Ermelo werken we met zo’n vijftig collega’s. Het is mogelijk om een deel van je werktijd te werken vanuit huis.

Voor deze functie krijg je een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. De functie is ingeschaald in schaal 9 met een minimum salaris van € 3.098,- en maximaal € 4.312- bruto per maand (bij een fulltime dienstverband van 40 uur).

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in.

Open Doors verwacht van haar medewerkers dat zij zich integer gedragen en zorgvuldig rekening houden met de rechten en belangen van anderen. Het opvragen van een VOG en referenties kan deel uitmaken van de procedure.

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Hidden
Naam(verplicht)
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Na verzending van je sollicitatie ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Krijg je deze mail niet, of ontvang je binnen een week geen inhoudelijke reactie, neem dan contact op met team HR via vacature@opendoors.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over deze vacature

  • 28-40 uur per week
  • 3 jaar werkervaring
  • Ermelo

Deel dit

Meer vacatures

Scroll naar boven