Bezoekerscentrum

Aanvraag groeps­bezoek

"*" geeft vereiste velden aan

1Sprekeraanvraag
2Jouw contactgegevens
3Vragen & wensen
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Wat leuk dat je langs wilt komen!

Vanwege de overweldigende vraag van groepen om langs te komen in het Open Doors bezoekerscentrum is het t/m eind juni niet meer mogelijk om met een groep langs te komen. Van juli t/m augustus is een bezoek met een groep alleen mogelijk tijdens de reguliere openingstijden. Deze zijn woensdag t/m vrijdag en de laatste zaterdag van de maand.

De ochtend rondleiding start dan om 10.00 of 10.30 uur. De middag rondleiding om 13.30 uur of 14.00 uur. Andere starttijden zijn tijdens de zomermaanden niet meer mogelijk. Wel is het mogelijk (in overleg met de rondleider) om na afloop of voorafgaand van jouw bezoek een eigen meegebrachte lunch te nuttigen.

Vanaf september zijn groepsbezoeken weer mogelijk van maandag tot en met zaterdag en in de avonden. De zondag is de enige dag in de week dat het bezoekerscentrum gesloten is.

Elke groepsaanvraag is maatwerk. We bieden jullie graag een gastvrije ontvangst. Daarom verzoeken we je vriendelijk om:

  • minimaal één maand van te voren de groepsaanvraag in te dienen. In verband met beperkte capaciteit voor groepen hebben we geen ruimte voor aanvragen op korte termijn;
  • het formulier alleen in te vullen als de datum waarop je met een groep wilt langskomen definitief is. Opties voor data kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Na binnenkomst van je groepsbezoekaanvraag gaan we gelijk aan de slag om je bezoek mogelijk te maken.

Scroll naar boven