Kerken­pakket

Angst, geweld en bloedvergieten. De christenen in Afrika liggen onder vuur! Maar waarom? En hoe helpt Open Doors deze christenen?

Extremistische groepen gebruiken bruut geweld om christenen te verdrijven. De tactiek van de milities is om angst aan te jagen door met name pastors te vermoorden en vrouwen te ontvoeren en verkrachten. Open Doors helpt christelijke gemeenschappen in Afrika om staande te blijven. Dit doen we onder andere door het bieden van traumazorg.

Daarnaast helpt Open Doors ook met praktische zaken zoals voedsel, kleding, medicijnen en investeringen om het land te kunnen bewerken. Extremisten trekken namelijk plunderend en moordend rond door dorpen waar christenen wonen, in de hoop hen zo uit te roeien. In de komende maanden staat Open Doors stil bij deze vervolgde christenen in Afrika.

Download het kerkenpakket over Afrika

  • Hidden

Na je aanvraag verschijnt er een downloadknop, waarmee je het meest recente kerkenpakket kunt downloaden.

Kerkenpakket Afrika 2023

De inhoud van dit pakket

Indrukwekkende video over het verhaal van Ayuba

Kerkbladbericht

Kindermateriaal

Collectevoorstel (PowerPoint slides)

Schrijfactie

Promotieposter voor de Avond van Gebed

HOE KUN JE DIT GEBRUIKEN?

Stuur het kerkenpakket door naar jouw kerk om te kunnen gebruiken tijdens de (online) zondagse dienst, in het kerkblad, de kerkwebsite en/of de app en gebruik het tijdens huiskringavonden of gebedsbijeenkomsten.

Word Ambassadeur

Wil je toegang
tot alle kerken­pakketten?

Scroll naar boven