Ji-ho luisterend naar de radio

Kerken­pakket

Wil je binnen jouw kerk of gemeente de vervolgde kerk onder de aandacht brengen? Dan kan bijvoorbeeld door een video te delen, te collecteren voor Open Doors of door een berichtje in het kerkblad of op social media te plaatsen.

Het nieuwste kerkenpakket gaat over geheime radio-uitzendingen in Noord-Korea, het meest gesloten land ter wereld. Maar God doorbreekt alle grenzen, ook in Noord-Korea komen mensen tot geloof. Zij betalen een hoge prijs om Jezus te geloven. Ze zijn eenzaam en geloven in het geheim.

Open Doors probeert deze eenzame christenen te bereiken en hen te laten weten dat ze niet alleen zijn. Veldwerkers zoeken geheime christenen op, om hen praktische hulp te bieden of een Bijbel in hun eigen taal te geven. Op plaatsen waar veldwerkers niet kunnen komen, bemoedigen we christenen via geheime radio-uitzendingen.  

Vind je het mooi om dit verhaal te delen in jouw kerk? Download het kerkenpakket.

Download het kerkenpakket over Noord-Korea

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Na je aanvraag verschijnt er een downloadknop, waarmee je het meest recente kerkenpakket kunt downloaden.

Ji-ho luisterend naar de radio

De inhoud van dit pakket

Indrukwekkende video van Ji-ho uit Noord-Korea

Kerkbladbericht

Collectevoorstel (PowerPoint slides)

Promotieposter voor de Avond van Gebed

Afbeeldingen voor social media

HOE KUN JE DIT GEBRUIKEN?

Stuur het kerkenpakket door naar jouw kerk om te kunnen gebruiken tijdens de (online) zondagse dienst, in het kerkblad, de kerkwebsite en/of de app en gebruik het tijdens huiskringavonden of gebedsbijeenkomsten.

Word Ambassadeur

Wil je toegang
tot alle kerken­pakketten?

Scroll naar boven