Wil jij de vervolgde kerk graag ontmoeten, maar ben je ook op zoek naar een uitdaging? Dan is de Muskathlon misschien wel iets voor jou.

Wat is de Muskathlon?

De Muskathlon is een sportief en geestelijk avontuur dat je leven voorgoed verandert. Meedoen met de Muskathlon voor Open Doors betekent dat je je vervolgde broers en zussen in de ogen kijkt en hun verhalen uit eerste hand hoort. In de omgeving waarin zij leven, lever jij vervolgens een sportprestatie van formaat.

De Muskathlon is een sportieve uitdaging gecombineerd met een reis naar de vervolgde kerk. Je kiest uit:

  • 60 kilometer wandelen
  • Halve of hele marathon of ultraloop (21, 42 of 63 kilometer hardlopen)
  • 120 kilometer mountainbiken 

Daarnaast zet je je in om 40 donateurs te werven die de vervolgde kerk structureel willen ondersteunen. Dat staat voor een bedrag van 10.000 euro. 

Muskathlon
kampvuuravond
Zuid-Korea & Colombia
Woensdag 1 nov. 2023 | 19.30 uur

Meld je aan!

Waarom een Muskathlon voor de vervolgde kerk?

Wat als jij gelooft, maar jouw partner, je ouders of je vrienden niet? Wat als je kerk gesloten is door de overheid? Wat als je op werk uitgescholden wordt vanwege je geloof? En.. wat als je je hier niets over kunt zeggen omdat je weet dat je hierdoor in de problemen kunt raken?

We zijn wereldwijd één kerk. Daarom staat Open Doors op de bres voor christenen die niet mogen geloven of niet samen kunnen komen. Daarom gaat de Muskathlon naar landen waar christenen vervolgd worden. Kom jij ook in beweging voor de vervolgde kerk?

Meer weten over de Muskathlon?

De Muskathlon is meer dan zomaar een reis en een marathon lopen. Wil je meer informatie? Bijvoorbeeld over de Muskathlon Marokko die tijdens de Open Doors-dag genoemd werd? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.