Save the date! Op 26 juni 2021 krijg jij de kans om op eigen manier een Muskathlon voor Open Doors in eigen omgeving te doen.

Wat is de Muskathlon@home?

Vanwege het coronavirus is het heel lastig om naar de vervolgde kerk te reizen. Maar het werk onder vervolgde christenen staat niet stil. Daarom blijven wij op de bres staan voor onze broers en zussen die vervolgd worden. Op zaterdag 26 juni gaan we dit doen, maar dan vanuit huis. Hardloop, fiets en/of wandel het aantal kilometers dat jij wil, zamel geld in voor een van de projecten van Open Doors en versterk op jouw eigen manier de vervolgde kerk.

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Hoe doe je mee?

  1. Ga naar de Muskathlon@home pagina op de website van de 4e Musketier.
  2. Kies voor welk project jij geld in wil zamelen en schrijf je in. Je kunt kiezen uit de volgende projecten: het opvanghuis in Colombia, christenen in Ethiopië, Centers of Hope in Irak en Syrië of Noord-Koreaanse christenen.
  3. Vertel iedereen dat je meedoet aan de Muskathlon@home en zoek sponsors.
  4. Begin met trainen!
Meld je aan voor de Muskathlon@home
(Opent Muskathlon website in een nieuw venster)

26 juni 2021

Op zaterdag 26 juni voer jij jouw Muskathlon uit. In de omgeving, op het tempo, in de tijd en op de manier die je zelf kiest. Aan 4M laat je weten hoeveel kilometers je hebt afgelegd en hoeveel geld je hiermee op hebt gehaald.

Aan het eind van de dag zendt 4M een livestream uit. Dan hoor je hoeveel kilometers we hebben afgelegd en hoeveel geld er is opgehaald.

Wil jij je op eigen manier inzetten voor de vervolgde kerk? Dan is dit je kans!

Waarom een Muskathlon@home voor de vervolgde kerk?

Wat als jij gelooft, maar jouw partner, je ouders of je vrienden niet? Wat als je kerk gesloten is door de overheid? Wat als je op werk uitgescholden wordt vanwege je geloof? En.. wat als je je hier niets over kunt zeggen omdat je weet dat je hierdoor in de problemen kunt raken?

We zijn wereldwijd één kerk. Daarom staat Open Doors op de bres voor christenen die niet mogen geloven of niet samen kunnen komen. Daarom gaat de Muskathlon naar landen waar christenen vervolgd worden. Doe mee aan de Muskathlon@home voor Open Doors en wees de stem van christenen die onderdrukt worden door hun omgeving.

Ben jij in jouw omgeving de stem voor vervolgde christenen wereldwijd?


Meld je aan voor de Muskathlon@home
(Opent Muskathlon website in een nieuw venster)