Op zaterdag 25 juni 2022 vindt voor de derde keer de Muskathlon@home plaats. Doe jij ook (weer) mee? Geef je dan snel op!

Wees die ene man, vrouw of jongere die vanuit geloof onderdeel is van het plan dat God heeft met de wereld. We bidden dat jouw aanmelding voor de Muskathlon@home een grote impact heeft op jouw eigen leven en omgeving, maar bovenal voor vervolgde christenen.

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Wat is de Muskathlon@home?

Wat als jij gelooft, maar jouw partner, je ouders of je vrienden niet? Wat als je kerk gesloten is door de overheid? Wat als je op je werk uitgescholden wordt vanwege je geloof? En.. wat als je je hier niets over kunt zeggen omdat je weet dat je hierdoor in de problemen kunt raken?

We zijn wereldwijd één kerk. Daarom staat Open Doors op de bres voor christenen die niet mogen geloven of niet samen kunnen komen. Daarom gaat de Muskathlon naar landen waar christenen vervolgd worden. Sinds de coronacrisis doen we dat ook vanuit huis, omdat reizen niet altijd mogelijk is. Ook dit jaar organiseren we weer de Muskathlon@home. Dat betekent: vanuit huis fietsen, hardlopen of wandelen voor de vervolgde kerk en in de eigen omgeving een stem zijn voor christenen die vanwege hun geloof vervolgd worden.

Dit jaar komen we met de Muskathlon@home voor Open Doors in beweging voor de onderstaande projecten. Selecteer de missie waar jij onderdeel van wilt zijn en schrijf je in. Alleen of samen met een team.