Open Doors-sprekers vertellen graag over de vervolgde kerk. Ons verhaal passen we aan elke groep aan: kinderen (vanaf groep 3), jongeren, senioren, mannen of vrouwen. Ook zijn er sprekers en predikanten die de zondagse preek kunnen verzorgen.

Sinds kort bieden we een nieuw concept aan, namelijk een geheime kerkdienst. De Bijbelse realiteit en verhalen van vervolging komen dichterbij dan ooit.

Goed om te weten

  • Locatie: elke gewenste locatie in Nederland of Vlaanderen
  • Duur presentatie: in overleg, vanaf 30 minuten
  • Apparatuur: de spreker neemt zelf de benodigde apparatuur mee
  • Vorm: onze presentaties zijn interactief
  • Inhoud: vervolgde christenen kunnen hun verhaal zelf niet komen vertellen. Onze sprekers vertellen over hun ontmoetingen met vervolgde christenen.

Wat kost het?

We vragen je enkel de reiskosten van de spreker te betalen. Deze zijn €0,33 per kilometer. Wij faciliteren zoveel mogelijk een spreker uit je eigen regio. Een gift of collecte stellen we zeer op prijs, maar is niet verplicht. Is een sprekersvergoeding in jouw kerk gebruikelijk? Dan mag je deze uiteraard als gift naar Open Doors overmaken.

Sprekers tijdens de coronatijd

Het is nu mogelijk om zowel een online presentatie aan te vragen als een presentatie op locatie te laten plaatsvinden (met inachtneming van de geldende coronamaatregelen vanuit het RIVM). Na het invullen van jouw gegevens wordt er contact met je opgenomen over de precieze invulling.