Open Doors-sprekers vertellen graag over de vervolgde kerk. Ons verhaal passen we aan elke groep aan: kinderen (vanaf groep 3), jongeren, senioren, mannen of vrouwen. Ook zijn er sprekers en predikanten die de zondagse preek kunnen verzorgen.

Goed om te weten

  • Locatie: elke gewenste locatie in Nederland of Vlaanderen
  • Duur presentatie: in overleg, vanaf 30 minuten
  • Apparatuur: de spreker neemt zelf de benodigde apparatuur mee
  • Vorm: onze presentaties zijn interactief
  • Inhoud: vervolgde christenen kunnen hun verhaal zelf niet komen vertellen. Onze sprekers vertellen over hun ontmoetingen met vervolgde christenen.

Wat kost het?

We vragen je enkel de reiskosten van de spreker te betalen. Deze zijn €0,33 per kilometer. Wij faciliteren zoveel mogelijk een spreker uit je eigen regio. Een gift of collecte stellen we zeer op prijs, maar is niet verplicht. Is een sprekersvergoeding in jouw kerk gebruikelijk? Dan mag je deze uiteraard als gift naar Open Doors overmaken.

Nieuw: online Geheime Kerk-dienst

Door de coronacrisis ervaren we allemaal wat het is om elkaar niet te mogen ontmoeten in een kerkgebouw of samen te komen in grote groepen. Voor miljoenen christenen wereldwijd is dat de realiteit van elke dag.

Sinds kort bieden we een nieuw concept aan, namelijk een Geheime Kerk-dienst. De Bijbelse realiteit en verhalen van vervolging komen dichterbij dan ooit.

Met een digitale Geheime Kerk-dienst wordt jouw jongerengroep of kring door een spreker van Open Doors in ruim een uur via bijvoorbeeld Teams of Zoom op een indringende manier meegenomen in de realiteit van de vervolgde kerk.

Presentatie in coronatijd

Het is mogelijk om zowel een online presentatie aan te vragen als een presentatie op locatie te laten plaatsvinden (met inachtneming van de geldende coronamaatregelen vanuit het RIVM). Na het invullen van jouw gegevens wordt er contact met je opgenomen over de precieze invulling.