Open Doors in spotlights bij Family 7

“Doven in Oezbekistan spelen sleutelrol bij kerkgroei,’’ dat vertelt Open Doors-directeur Maarten Dees in het tv-programma Uitgelicht Analyse bij Family7.

Verrassend om te horen hoe de kerk in Oezbekistan groeit dankzij de inzet van doven! Bekijk hieronder de aflevering van Uitgelicht Analyse van dinsdagavond 10 november terug.

De komende vijf weken besteedt Family7 iedere dinsdagavond om 21.30 uur uitgebreid aandacht aan het werk van Open Doors in het televisieprogramma Uitgelicht Analyse. De uitzendingen zijn ook op de Open Doors-website terug te kijken.

Volgende afleveringen

Op 17 november vertelt Maarten Dees over de kerk in Irak.

Op 24 november vertelt Open Doors-woordvoerder Klaas Muurling over Mexico.

Ron van der Spoel neemt de kijker op 1 december mee naar India en de impact van het hindoe-nationalisme op de kerk.

Een week later op 8 december  vliegen we naar Azië en zoomt Klaas Muurling in op de ontwikkeling van de kerk in het gesloten Bhutan.

De laatste uitzending staat gepland op 15 december. Ron van der Spoel zet dan de spotlight op Burkina Faso.

Inspiratiemail

Wil je ook graag via de e-mail op de hoogte gehouden worden van komende Open Doors-evenementen en nieuws uit de vervolgde kerk? Schrijf je in en ontvang elke maand de inspiratiemail van Open Doors. 

Deel dit

Gerelateerd nieuws

Maarten Dees en Stephanie van der Horst 1 februari 2023

Family7 doneert ton aan kindercentrum

De decemberactie van Family7 voor een kindercentrum in Colombia heeft 102.647 euro opgebracht. Het bedrag is deze week symbolisch overhandigd aan Maarten Dees, directeur van Open Doors Nederland. Het centrum biedt een veilige schuilplaats aan kinderen van voorgangers die om hun geloof worden vervolgd en bedreigd. Open Doors steunt dit kindercentrum. Met de actie kan het kindercentrum de opvang en huisvesting uitbreiden.Family7-directeur Stephanie van der Horst, die de kinderen zelf […]

Lees meer
Wimco Ester in het programma Uitgelicht 15 februari 2022

Winterspelen China met donkere rand

De Olympische Winterspelen in China zijn een groot sportief spektakel waarbij China zich van zijn beste kant laat zien. Voor de ‘gewone Chinees’ geldt echter een heel ander beeld: de Chinese Communistische Partij zit tot in de haarvaten van de maatschappij en heeft een enorm controlerende invloed. De ruimte voor minderheden is nog meer ingeperkt, zeker ook tijdens de spelen. Kerken kregen de boodschap niet samen te komen. Maar de […]

Lees meer
Maarten Dees in het programma Uitgelicht 20 januari 2022

Maarten Dees over de nieuwe ranglijst

Na de val van Kaboel maakt het talibanregime het leven voor christenen in Afghanistan onmogelijk. Noord-Korea schuift voor het eerst in twintig jaar op naar de tweede plaats. Maarten Dees vertelde op 19 januari in het programma Uitgelicht! van Family7 meer over de belangrijkste trends. Hoopvol nieuws is het in elk geval niet, want in 2021 kunnen 360 miljoen christenen hun geloof niet in vrijheid beleven, twintig miljoen meer dan […]

Lees meer
Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Aanhef

Open Doors-dag

zaterdag 19 oktober

Open Doors-dag 2024

Scroll naar boven