Open Doors is een internationale christelijke organisatie die wereldwijd vervolgde christenen ondersteunt. We verspreiden Bijbels en boeken, trainen kerkleiders en geven praktische hulp. Wil je bij Open Doors Nederland of Open Doors Internationaal werken of stagelopen? Bekijk op deze pagina dan onze actuele vacatures en stageplekken.

Open Doors Nederland

Open Doors Nederland zet zich specifiek in voor gebed, bewustwording en fondsenwerving in Nederland, om daarmee het veldwerk mogelijk te maken. Op dit moment hebben we de volgende vacatures:

Open Doors International

Open Doors International is de internationale overkoepelende organisatie van Open Doors en heeft kantoren in onder meer Nederland en de Verenigde Staten. De standplaats bij deze vacatures kan zowel binnen als buiten Nederland zijn.

Stages

Lijkt het je leerzaam en interessant om stage te lopen bij Open Doors Nederland of Open Doors Internationaal? Bekijk dan onderstaande stageplek(ken).

Sluit deze stage(s) niet helemaal aan op jouw interesses of heb je andere ideeën? Stuur dan een mail naar vacature@opendoors.nl en informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een mail met je CV en een korte omschrijving van je stageopdracht.