‘Hoor jij ook bij die Jezus uit Galilea?!’

‘De Jacht’ brengt vervolging om je geloof dichterbij. Wil je een fractie ervaren van wat onze vervolgde broers en zussen mee maken? Doe dan mee aan ‘De Jacht’. Tijdens dit evenement beleef je een paar weken lang iets van de impact die vervolging op je leven heeft.

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Wat is ‘De Jacht’?

Tijdens ‘De Jacht’ kruip je in de huid van zowel de achtervolger als het doelwit. Je krijgt een kaartje waar jouw doelwit op staat en in de weken die volgen krijg je de tijd om hem op te sporen. Als je jouw doelwit te pakken hebt gekregen, neem je zijn doelwit weer over. Het wordt jouw streven om als enige over te blijven.

“Ik wist niet dat vervolging zó intens was: ik voelde me geen moment veilig. Dat vervolgde christenen dit echt dagelijks meemaken is bizar.”

Oud-deelnemer ‘De Jacht’

Tegelijkertijd weet je dat ook jij het doelwit van iemand bent. Een onbehaaglijk gevoel bekruipt je, want je weet nooit wanneer jouw vervolger toeslaat. Dat dit de keiharde realiteit is voor miljoenen christenen maakt ‘De Jacht’ een extra bijzondere beleving.