De Jacht

‘De Jacht’ ook in jouw stad?

Ben je op zoek naar een uitdagend, inspirerend en bijzonder evenement om te organiseren? Wil je mensen in jouw omgeving iets laten ervaren van wat het is om vanwege je geloof vervolgd te worden? Organiseer dan ‘De Jacht’ bij jou in de stad. Tijdens dit evenement beleven deelnemers een paar weken lang iets van de impact die vervolging op hun leven heeft.

In het kort

Wat:‘De Jacht’
Wie:Minimaal 25 enthousiaste deelnemers
Waar:In heel Nederland
Duur:2 tot 4 weken

Taken van de organisator

‘De Jacht’ organiseren doe je niet alleen. Met een tot drie anderen vorm je een kernteam. Het kernteam is initiatiefnemer, organisator en drijvende kracht achter het evenement. Jullie hebben een belangrijke rol rondom het organiseren en leiden ervan. We onderscheiden de volgende taken: deelnemers werven en registreren, communiceren over ‘De Jacht’ en contact onderhouden met Open Doors, ‘De Jacht’ voorbereiden, leiden en afronden.

Wanneer je je hebt aangemeld als organisator krijgen jij en de andere leden uit het kernteam een handboek van Open Doors. Hierin wordt je stap voor stap door alle bovengenoemde punten heen geloodst.

Materiaal

Open Doors vind het belangrijk dat christenen in Nederland en Vlaanderen ontdekken wat christenvervolging inhoudt. Daarom hoef je het organiseren van ‘De Jacht’ ook niet alleen te doen. Er is materiaal en alle benodigde informatie beschikbaar voor jou als organisator. Kom je er niet helemaal uit of kan je wel wat inspiratie gebruiken? Neem gerust contact op!

Meld je aan als organisator

Enthousiast geworden? Organiseer ‘De Jacht’ in jouw omgeving. Meld je hieronder aan als organisator.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Toestemming*

Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Aanhef

Scroll naar boven