De Jacht

Doe mee aan ‘De Jacht’!

‘De Jacht’ brengt vervolging om je geloof dichterbij. Tijdens dit evenement beleef je een paar weken lang iets van de impact die vervolging op je leven heeft. Wil je een fractie ervaren van wat onze vervolgde broers en zussen mee maken? Doe dan mee aan ‘De Jacht’ bij jou in de stad.

Hoe werkt het?

Als deelnemer van ‘De Jacht’ ben je op hetzelfde moment zowel achtervolger als doelwit. Een uitdagende en spannende combinatie. Want wie maakt de meeste slachtoffers? En wie weet het langst uit handen van zijn achtervolger te blijven?

Voorwaarden

Als deelnemer van ‘De Jacht’ voldoe je aan onderstaande kenmerken:

  • Je bent minimaal 16 jaar oud op het moment dat ‘De Jacht’ begint.
  • Je woont in (de omgeving van) de woonplaats waar ‘De Jacht’ plaatsvindt.
  • Tijdens de looptijd van ‘De Jacht’ ben je minstens 80 procent van de tijd in die plaats aanwezig.
  • Je doet mee aan ‘De Jacht’ op eigen risico.

LET OP! Je gaat akkoord met de Algemene voorwaarden van ‘De Jacht’ wanneer je jezelf opgeeft voor dit evenement. Lees deze regels goed door en laat ze door je ouders/verzorgers ondertekenen als je onder de 18 jaar bent.

Aanmelden

Op dit moment kun je je helaas nog niet opgeven als deelnemer, omdat er nog geen ‘De Jachten’ in Nederland georganiseerd worden.

Wil je dit evenement toch zo snel mogelijk meemaken? Geef je dan op als organisator en organiseer zelf een variant van ‘De Jacht’ in je eigen woonplaats.

Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Aanhef

Scroll naar boven