65 jaar Open Doors online terugluisteren

Groot nieuws radio

Deze maand is het 65 jaar geleden dat Anne van der Bijl in z’n eentje besloot dat het hoog tijd was om voor vervolgde christenen op te komen. Dat groeide uiteindelijk uit tot een wereldwijde organisatie: Open Doors.

Onze woordvoerder Klaas Muurling kreeg deze week bij verschillende media de gelegenheid om over deze mijlpaal te vertellen.

Groot Nieuws Radio

Zo vertelde Klaas donderdagochtend 15 juli aan de hand van een aantal uitspraken van Anne van der Bijl, in het programma De Nieuwe Morgen op Groot Nieuws Radio, over het werk van Open Doors in de afgelopen 65 jaar. Het volledige interview kun je hier terugluisteren (tip: spoel even door naar 2:16:00).

Podcast Open Doors Canada

Daarnaast was Klaas te horen in de World Watch Weekly Podcast op de site van Open Doors Canada. In deze Engels gesproken podcast vertelt hij onder andere over zijn eigen ervaringen met Bijbels smokkelen, zijn arrestatie en de geschiedenis van Open Doors.

Beluister hier de volledige podcast.

Inspiratiemail

Wil je ook graag via de e-mail op de hoogte gehouden worden van komende Open Doors-evenementen en nieuws uit de vervolgde kerk? Schrijf je in en ontvang elke maand de inspiratiemail van Open Doors. 

Deel dit

Gerelateerd nieuws

Open Doors kever 10 juli 2020

Open Doors bestaat op 15 juli 2020 65 jaar en is springlevend

In 1955 begon Anne van der Bijl met het bemoedigen van de kerk in Oost-Europa en Rusland. 65 jaar later is de organisatie werkzaam in meer dan zestig landen wereldwijd om op de bres te staan voor vervolgde christenen. Een nieuwe trend in het werk zijn de ongekende mogelijkheden om online trainingen en bemoediging te geven. 15 juli 1955 is de datum verbonden met de reis van Anne van der […]

Lees meer
Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Aanhef

Urgent

Gebed

Bid mee voor christenen
in India

Scroll naar boven