Open Doors-dag 2023 uitverkocht

Open Doors-dag 2023

Alle toegangskaarten voor de Open Doors-dag van zaterdag 21 oktober zijn vergeven. Op het jaarlijkse evenement worden circa 4.000 bezoekers verwacht. Het thema dit jaar is ‘Groot is Uw trouw’.

Open Doors-directeur Maarten Dees is blij met de uitverkochte zaal, bijna een maand voordat de dag zal plaatsvinden in de Midden-Nederland Hallen in Barneveld. “De Open Doors-dag is al vele jaren het belangrijkste en meest gewaardeerde event van Open Doors. Het verbindt de kerk hier – dwars door denominaties heen – met de vervolgde kerk wereldwijd.”

Dees vervolgt ook blij te zijn dat niemand teleurgesteld hoeft te worden. “De dag kan immers ook gevolgd worden via de livestream, televisie (Family7) en in de ether bij Groot Nieuws Radio.”

De ticketverkoop die vlak voor de zomervakantie was gestart, verliep heel vlot. Op 23 augustus waren alle kaarten voor de middagbijeenkomst al vergeven, een maand later was ook de avondbijeenkomst uitverkocht.

Sprekers

Drie sprekers uit de vervolgde kerk geven op de Open Doors-dag acte de présence. Zij zijn afkomstig uit Noord-Korea, Iran en Burkina Faso. Daarnaast treedt Darya op met de Open Doors-band. Deze zangeres uit Iran wil met haar muziek een bruggenbouwer zijn tussen verschillende culturen. Ze schrijft Farsi-talige aanbiddingsliederen en zet zich in om het onrecht tegen vrouwen in Iran te bestrijden.

Wil je de Open Doors-dag 2023 ook meemaken? Meld je dan aan voor de livestream.
Informatie over het programma van de Open Doors-dag is hier te vinden.

Inspiratiemail

Wil je ook graag via de e-mail op de hoogte gehouden worden van komende Open Doors-evenementen en nieuws uit de vervolgde kerk? Schrijf je in en ontvang elke maand de inspiratiemail van Open Doors. 

Deel dit

Gerelateerd nieuws

Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Aanhef

Scroll naar boven