Noodhulp aardbeving Turkije en Syrië

Aardbevingshulp Turkije en Syrië

Wat een hartverscheurende beelden uit Turkije en Syrië! Al zeker duizenden doden na twee allesverwoestende aardbevingen. Onze lokale partners vragen dringend om gebed. “Bid voor hen die lijden onder de gevolgen van de aardbevingen.”

Kerken vragen jouw gebed en steun

Duizenden mensen zijn gewond, gezinnen dakloos en huizen vernietigd. Mensen zijn de wanhoop nabij. De impact is enorm. “We voelden allemaal dat de dood dichtbij was”, zegt Ibrahim Najjar*, een partner van Open Doors in Aleppo, Syrië.

Kerken zijn de lokale Centers of Hope en doen alles wat ze kunnen om hulp te bieden. Iedereen is welkom voor voedsel, kleding en onderdak. Zowel noodhulp als langetermijnhulp is ontzettend hard nodig om alle slachtoffers van de aardbeving te helpen.

* = schuilnaam

Deel dit

Help nu de slachtoffers die alles zijn verloren

Met 90 euro  ontvangen drie gezinnen in het rampgebied noodzakelijke medische hulp.

Met 50 euro  ontvangt een gezin een set warme winterkleren om zich te beschermen tegen de kou.

Met 35 euro  help je een gezin met een voedselpakket voor ongeveer een maand.

Disclaimer: Mocht er meer binnenkomen dan nodig is voor dit project, zal Open Doors dit besteden waar hulp het meest nodig is.

Bid mee Turkije en Syrië

Het is hartverwarmend om te zien hoe de wereldgemeenschap de krachten bundelt en er wereldwijd zoveel hulp voor de slachtoffers op gang komt. Bid alsjeblieft mee voor onze broers en zussen in Turkije en Syrië. Bedankt dat jij naast hen staat, te midden van deze onvoorstelbare nood. Bid je mee voor onze broers en zussen in Turkije en Syrië?  

Open Doors-dag

zaterdag 19 oktober

Open Doors-dag 2024

Scroll naar boven