Zondag voor de Vervolgde Kerk 16 juni 2019

Ook dit jaar organiseert Open Doors de Zondag voor de Vervolgde Kerk. Op tientallen plekken in Nederland en Vlaanderen staan christenen stil bij de vervolgde kerk. Dit jaar is de Zondag voor de Vervolgde Kerk op 16 juni 2019.

Vervolging. Misschien een thema waar jullie als gemeente of kerk vaak bij stil staan of helemaal niet. De Zondag voor de Vervolgde Kerk is een evenement dat u zelf organiseert aan de hand van materialen die wij beschikbaar stellen. U bent vrij om zelf te kiezen welke onderdelen u gebruikt voor de dienst.  

Ja, ik wil de Zondag voor de Vervolgde Kerk organiseren

Als u zich aanmeldt, krijgt u een e-mail van ons met daarin een link. Via deze link komt u op een webpagina terecht waar alle materialen te vinden zijn. We voorzien u van een preekschets over het thema ‘Eén in Hem’, geschreven door ds. Ron van der Spoel. Ook hebben we verschillende liedsuggesties, gebedspunten, een collectevoorstel en zijn er materialen voor het kinderwerk aan te vragen.

Het is mogelijk om een spreker van Open Doors uit te nodigen om te (s)preken tijdens de dienst op 16 juni 2019. Een spreker reist regelmatig naar landen waar christenen vervolgd worden en vertelt vanuit zijn of haar ervaring over de situatie van christenen.

Bent u van plan om in uw kerk of gemeente wel aandacht te besteden aan de vervolgde kerk, maar op een andere (zon)dag dan 16 juni? Dan komen we ook graag langs.

VRAAG EEN SPREKER AAN