Zondag voor de Vervolgde Kerk 16 juni 2019

Ook dit jaar organiseert Open Doors de Zondag voor de Vervolgde Kerk. Op tientallen plekken in Nederland en Vlaanderen staan christenen stil bij de vervolgde kerk. Dit jaar is de Zondag voor de Vervolgde Kerk op 16 juni 2019.

Vervolging. Misschien een thema waar je als gemeente of kerk vaak bij stil staat of helemaal niet. De Zondag voor de Vervolgde Kerk is een evenement dat je zelf organiseert aan de hand van materialen die wij beschikbaar stellen. Je bent vrij om zelf te kiezen welke onderdelen je gebruikt voor de dienst.  

Als je je aanmeldt, krijg je begin april een e-mail van ons met daarin een link. Via deze link kom je op een webpagina terecht waar alle materialen te vinden zijn. We voorzien je van een preekschets over het thema ‘Eén in Hem’, geschreven door ds. Ron van der Spoel. Ook hebben we verschillende liedsuggesties, gebedspunten, een collectevoorstel en zijn er materialen voor het kinderwerk aan te vragen.

Dit jaar is het niet meer mogelijk om een spreker van Open Doors uit te nodigen om te (s)preken tijdens de dienst. Zodra dit wel weer mogelijk is, vermelden we dat hier. Ben je van plan om in jouw kerk of gemeente wel aandacht te besteden aan de vervolgde kerk, maar op een andere (zon)dag dan 16 juni? Dan komen we graag langs. Nodig een spreker uit.

Ja, ik wil de Zondag voor de Vervolgde Kerk organiseren