Bid

‘Bid voor ons’, is vaak het eerste wat vervolgde christenen vragen. Gebed is het fundament én een belangrijk onderdeel van het werk van Open Doors. Je kunt op allerlei manieren en momenten meebidden.

Gebedskalender

Voel je elke dag verbonden met vervolgde christenen door dagelijks voor hen te bidden. De gebedskalender van Open Doors helpt hierbij. Zes keer per jaar sturen we deze papieren kalender mee met het Open Doors Magazine.

Op de gebedskalender vind je een gebedspunt voor elke dag van de maand. Wil je de gebedskalender per post ontvangen? Abonneer je dan op het gratis Open Doors Magazine.

Gebedsvlog ‘Eén kerk, één familie’

Boodschappen doen, een kaartje door de deur, kopje thee drinken op 1,5 meter afstand van elkaar: allerlei manieren waarop we familie-en gemeenteleden en buren in deze moeilijke tijd te hulp schieten.

Hoe kunnen we er in deze onzekere periode ook voor vervolgde broers en zussen zijn? Open Doors daagt jou uit om tijdens de coronacrisis in verbinding te blijven met je broers en zussen verder weg. Daarom delen we vanaf 26 maart elke dag een gebedsvlog met daarin een gebedspunt uit de Open Doors Gebedskalender. Tussen de (online) bedrijven door kun je alleen of samen even een moment nemen om te bidden.

Lees hier alles over de gebedsvlog 'Eén kerk, één familie' of abonneer je direct op ons Youtube-kanaal en bid mee!

Nacht van Gebed

Om gehoor te geven aan de gebedsoproep van vervolgde christenen organiseert Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed. Met opzet ’s nachts, omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. In 2020 vond de Nacht van Gebed, in verband met corona, online plaats op 12 juni van 21.00 uur tot 1.00 uur 's nachts. Via een Youtube-livestream kon je de avond volgen en meebidden.

Heb je de Nacht van Gebed gemist? Kijk de volledige nacht dan terug op de Nacht van Gebed-pagina.

Gebedscampagne voor India

Christenen in India krijgen steeds meer te maken met vervolging. Het land is de afgelopen jaren dan ook enorm gestegen op de Ranglijst Christenvervolging. Ons gebed is hard nodig en daarom start Open Doors de tweejarige gebedscampagne 'Eén voor India' voor onze broers en zussen in India. Bid je mee?

Wekelijks gebedsnieuws

Wil je elke week per e-mail een actueel gebedspunt uit de vervolgde kerk ontvangen? Meld je dan hieronder aan en ontvang donderdag je eerste mail!


Gebedsgroepen

Door het hele land bidden vrouwen samen voor vrouwen uit de vervolgde kerk. Ze komen samen in gebedsgroepen van Women to Women, het vrouweninitiatief van Open Doors. Elke twee maanden verschijnen er nieuwe verhalen met gebedspunten over vervolgde christenvrouwen.

Sluit je aan bij een bestaande groep. Of start zelf een nieuwe groep. Neem meteen contact met ons op via 0341-465000 of maak gebruik van het contactformulier.