De Jacht

‘Hoor jij ook bij die Jezus uit Galilea?!’

'De Jacht' brengt vervolging om je geloof dichterbij. In 2019 biedt Open Doors in samenwerking met Navigators Studentenverenigingen 'De Jacht' aan studenten aan. Wil je een fractie ervaren van wat onze vervolgde broers en zussen mee maken? Organiseer dan 'De Jacht' bij jou in de vereniging. Tijdens dit evenement beleef je een paar weken lang iets van de impact die vervolging op je leven heeft.

WAT: 'De Jacht'
WIE: minimaal 25 enthousiaste studenten
WAAR: in heel Nederland
WANNEER: vanaf april 2019
DUUR: twee tot vier weken
 

Wat is 'De Jacht'?
Tijdens 'De Jacht' kruip je in de huid van zowel de achtervervolger als het doelwit. Je krijgt een kaartje waar jouw doelwit op staat en in de weken die volgen krijg je de tijd om hem op te sporen. Als je jouw doelwit te pakken hebt gekregen, neem je zijn doelwit weer over. Het wordt jouw streven om als enige over te blijven.

“De vervolging van mijn broeders en zusters is echt dichterbij gekomen en dat vergeet ik nooit meer.” - Oud-deelnemer 'De Jacht'

Tegelijkertijd weet je dat ook jij het doelwit van iemand bent. Dit maakt dat je je anders gaat voelen, bewegen en gedragen. Een onbehaaglijk gevoel bekruipt je, want je weet nooit wanneer jouw vervolger toeslaat. Dat dit de keiharde realiteit is voor miljoenen christenen maakt 'De Jacht' een extra bijzondere beleving.

Wij denken mee
Omdat wij het belangrijk vinden dat christenen in Nederland en Vlaanderen ontdekken wat christenvervolging inhoudt, helpen wij graag mee bij het organiseren van 'De Jacht' in jouw stad. We faciliteren op de achtergrond de benodigdheden voor het evenement. Wij denken met je mee, leveren je alle benodigde informatie aan om 'De Jacht' te organiseren en staan tijdens het evenement klaar als je vragen hebt.

Contact
Binnenkort plaatsen we hier meer informatie over hoe jij 'De Jacht' kunt invullen in jouw stad. Ben jij Navigator-student? Wil je mee doen, heb je interesse of heb je vragen over 'De Jacht'? Mail dan naar dejacht@opendoors.nl.

Wat mag het geloof jou kosten?