“Bid voor ons”, is vaak het eerste wat vervolgde christenen vragen. Gebed is het fundament én een belangrijk onderdeel van het werk van Open Doors. Je kunt op allerlei manieren en momenten meebidden.

Open Doors GebedsApp

Gebedsapp

Download de GebedsApp en ontvang dagelijks een gebedspunt. Ieder gebedspunt wordt ondersteund met een afbeelding of video. Dit brengt de verhalen van vervolgde christenen dichter bij jou!

Gebedskalender

Op de gebedskalender vind je, voor elke dag van de maand, een gebedspunt. Bid mee en help zo vervolgde broers en zussen in de landen waar christenvervolging aan de orde van de dag is.

Zes keer per jaar sturen we gebedskalender ook mee met het Open Doors Magazine.

Gebedskalender
Open Doors ambassadeur

Gebedsnieuwsbrief

Wil je elke week per e-mail een gebedspunt uit de vervolgde kerk ontvangen? Meld je dan nu aan en ontvang donderdag je eerste mail!

Gebedsvlog

“Onze gebeden kunnen komen waar wij niet kunnen komen. Wanneer we bidden zijn er geen grenzen, geen gevangenismuren en geen gesloten deuren”, zei Open Doors-oprichter Anne van der Bijl ooit tijdens een van zijn toespraken.

Met die wetenschap in ons achterhoofd, hebben we een afgelopen twee jaar tijdens coronatijd elke donderdag een gebedsvlog gedeeld op ons YouTube-kanaal. Sommigen gaan specifiek over christenen die te maken krijgen met het coronavirus, anderen zijn afkomstig van de Open Doors Gebedskalender. Samen met vervolgde broers en zussen vormen wij één kerk en één familie!

Gebedsvlog header - samen bidden

Open Doors Magazine aanvragen?

Bestel nu