Heb jij een verlangen om naar de vervolgde kerk te gaan? Wil je ontdekken hoe de Here God jou gebruikt? En geloof je dat jouw gebed verschil maakt? Ga dan met ons mee op reis! Open Doors biedt verschillende reizen aan naar landen waar onze christelijke broeders en zusters vervolgd worden.

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Bidden en ontmoeten

Open Doors organiseert reizen naar verschillende landen in het Midden-Oosten, Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Elke reis met Open Doors is anders. In sommige landen is het te gevaarlijk voor christenen om met ons af te spreken. In zo’n geval reizen we rond en bidden we voor het land, de regering en de christenen daar. In andere landen krijgen we wel de kans om onze broeders en zusters te ontmoeten. We luisteren naar hun verhalen, bidden met hen en laten hen merken dat ze er niet alleen voor staan. Elke reis is een zegen en we nodigen jou uit om dit, samen met ons, te beleven!

Virtuele reizen

Al dertig jaar reist Open Doors naar de vervolgde kerk om vervolgde broers en zussen te bemoedigen. Hoe ziet zo’n reis er eigenlijk uit? Ontdek het tijdens een van onze virtuele reizen en reis mee vanuit je luie stoel. Benodigdheden? Een werkende internetverbinding, twee uurtjes van je tijd, een dosis nieuwsgierigheid en een hart voor de wereldwijde kerk.

Geheime reizen

Naast de reizen die je normaal gesproken op deze pagina vindt, maken we ook gebeds- en ontmoetingsreizen naar diverse andere landen. Vanwege de veiligheidsrisico’s noemen we deze landen echter niet bij naam en toenaam. Wil je weten waar we nog meer naartoe reizen? Of heb je al interesse in zo’n reis? Neem dan contact met ons op.

Jongerenreizen

Ga met ons mee

Fysieke reizen in 2022

In 2022 hopen we weer met groepen op reis te gaan om de vervolgde kerk te ontmoeten. We zijn druk bezig om een aantal van deze reizen voor te bereiden en ervoor te zorgen dat reizen veilig kunnen plaatsvinden.

Wil jij een bericht ontvangen zodra de reizen van 2022 op onze site verschijnen? Meld je dan hieronder aan. Je ontvangt dan als een van de eersten een e-mail zodra je weer fysiek met Open Doors op reis kunt.