Open Doors is verbonden met vrouwen wereldwijd. Ga jij de verbinding ook aan? Dat kan op verschillende manieren.

Bid

Open Doors vraagt jouw gebed voor vrouwen. In de categorie vervolgde christenen, zijn meisjes en vrouwen namelijk extra kwetsbaar. Vervolging van vrouwen is vaak complex, gewelddadig en verborgen. In tegenstelling tot vervolging van mannen. Die is doelgericht, ernstig en zichtbaar

In antwoord op deze schrijnende feiten, wil Open Doors jou stimuleren om je over landsgrenzen heen aan hen te verbinden door middel van gebed. Daarom vind je hieronder actuele getuigenissen van vrouwen wereldwijd plus gebedspunten. Breng jij ze in jouw gebedsgroep onder de aandacht? Bij een bestaande gebedsgroep in Nederland of Vlaanderen aanhaken kan ook. 

Bid mee voor Abigail, Alba, Dewanti en Mayna

Deze maand delen we de getuigenissen van vier vrouwen met je. Bid je mee?

Schrijf

Wil je behalve bidden ook concreet iets doen voor vrouwen in de vervolgde kerk? Schrijf dan een bemoedigende kaart. Te ervaren dat je er niet alleen voor staat, is van onschatbare waarde als je wordt vervolgd.

Walk

Hoe combineer je een buitenactiviteit, inspirerende quotes van Anne van der Bijl, teamwork en heftige verhalen uit de vervolgde kerk in één evenement? Meld je aan als organisator van een Walk for Persecuted Women, ontvang een materialenbox en je komt er vanzelf achter! Maak jouw Walk tot een succes en sta op de bres voor vrouwen uit de vervolgde kerk.

Actuele vrouwenverhalen en gebedspunten in je e-mailbox ontvangen?

Schrijf je dan in voor de maandelijkse inspiratiemail. Je ontvangt dan elke maand actueel nieuws van ons, inclusief getuigenissen van vrouwen wereldwijd.