Voor vrouwen

Women to Women is het vrouweninitiatief van Open Doors. Vrouwen die elkaar bemoedigen en versterken door gebed en ontmoeting, over landsgrenzen heen. Sluit je aan bij een gebedsgroep voor vrouwen.

Nieuws

Meisjes en vrouwen vormen de meest kwetsbare groep in christenvervolging. Vervolging van vrouwen is vaak veel complexer en speelt zich meer in het verborgene af dan bij mannen. Dat blijkt uit de resultaten van een onderzoek naar genderverschillen in vervolging, uitgevoerd door Open Doors. 

 

Lees hier meer resultaten uit het op 8 maart verschenen onderzoeksrapport over genderverschillen in vervolging.

Projecten voor vervolgde meisjes en vrouwen

Open Doors steunt vrouwen die slachtoffer zijn geworden van elke mogelijke vorm van christenvervolging. We bieden traumazorg aan slachtoffers van seksueel geweld. Andere vrouwen krijgen lees- en schrijfles, zodat ze weer anderen kunnen opleiden. Ook ondersteunen we huiskerken in de opvang van vrouwen die verstoten zijn vanwege het seksueel geweld dat hen is overkomen.

Wilt u naast deze vrouwen staan? Klik op de paarse 'Doneer nu'-knop rechts bovenaan deze pagina en maak een gift over onder vermelding van 'Vrouwenwerk'. 

Gebedsgroepen

Op honderden plekken in Nederland en Vlaanderen zijn Women to Women-gebedsgroepen actief. Vrouwen komen bij elkaar om te bidden voor vrouwen uit de vervolgde kerk. Sluit je aan bij een bestaande groep of start zelf een nieuwe groep.

Wij vertellen je graag welke gebedsgroep het dichtst bij jou in de buurt is. Of hoe je een nieuwe groep kunt starten. Neem meteen contact met ons op via 0341-465000 of gebruik het contactformulier.

Webwinkel

Op zoek naar een mooi cadeautje met een verhaal? In onze webwinkel vind je unieke producten zoals armbandjes en handgemaakte shawls. Met je aankoop steun je de vervolgde kerk.

Webwinkel

Nieuwsbrief met gebedspunten

Wil je bidden voor je vervolgde zussen, maar kun je niet meedoen met een gebedsgroep? Meld je dan in de gele balk onderaan deze pagina aan voor de Women to Women-nieuwsbrief. Elke twee maanden ontvang je persoonlijke verhalen van vrouwen met gebedspunten.