In verbinding met vrouwen wereldwijd

BID

Open Doors vraagt jouw gebed voor vrouwen. In de categorie vervolgde christenen, zijn meisjes en vrouwen namelijk extra kwetsbaar. Vervolging van vrouwen is vaak complex, gewelddadig en verborgen. In tegenstelling tot vervolging van mannen. Die is doelgericht, ernstig en zichtbaar. 

In antwoord op deze schrijnende feiten, wil Open Doors jou stimuleren om je over landsgrenzen heen aan hen te verbinden door middel van gebed. Daarom vind je hieronder actuele getuigenissen van vrouwen wereldwijd plus gebedspunten. Breng jij ze in jouw gebedsgroep onder de aandacht? Bij een bestaande gebedsgroep in Nederland of Vlaanderen aanhaken kan ook. 

Alya, Dalia en Sozan uit het Midden-Oosten

Deze maand delen we de getuigenissen van drie vrouwen uit Midden-Oosten met je. Bid je mee? 

Download de drie gebedsverhalen

Actuele vrouwenverhalen en gebedspunten in je e-mailbox ontvangen?

Schrijf je dan in voor de maandelijkse inspiratiemail. Je ontvangt dan elke maand actueel nieuws van ons, inclusief  getuigenissen van vrouwen wereldwijd.

SCHRIJF

Wil je behalve bidden ook concreet iets doen voor vrouwen in de vervolgde kerk? Schrijf dan een bemoedigende kaart. Te ervaren dat je er niet alleen voor staat, is van onschatbare waarde als je wordt vervolgd.

Bekijk de schrijfacties

WALK

Hoe combineer je een buitenactiviteit, inspirerende quotes van Anne van der Bijl, teamwork en heftige verhalen uit de vervolgde kerk in één evenement? Meld je aan als organisator van een Walk for Persecuted Women, ontvang een materialenbox en je komt er vanzelf achter! Maak jouw Walk tot een succes en sta op de bres voor vrouwen uit de vervolgde kerk.

Hoe organiseer je een ‘Walk’?