‘De Jacht’

Hoor jij ook bij die Jezus uit Galilea?

‘De Jacht’ brengt vervolging om je geloof dichterbij. Wil je een fractie ervaren van wat onze vervolgde broers en zussen mee maken? Doe dan mee aan ‘De Jacht’. Tijdens dit evenement beleef je een paar weken lang iets van de impact die vervolging op je leven heeft.

Wat is ‘De Jacht’

Tijdens ‘De Jacht’ kruip je in de huid van zowel de achtervolger als het doelwit. Je krijgt een kaartje waar jouw doelwit op staat en in de weken die volgen krijg je de tijd om hem op te sporen. Als je jouw doelwit te pakken hebt gekregen, neem je zijn doelwit weer over. Het wordt jouw streven om als enige over te blijven.

“Ik wist niet dat vervolging zó intens was: ik voelde me geen moment veilig. Dat vervolgde christenen dit echt dagelijks meemaken is bizar.”

Oud-deelnemer ‘De Jacht’

Tegelijkertijd weet je dat ook jij het doelwit van iemand bent. Een onbehaaglijk gevoel bekruipt je, want je weet nooit wanneer jouw vervolger toeslaat. Dat dit de keiharde realiteit is voor miljoenen christenen maakt ‘De Jacht’ een extra bijzondere beleving.

Wat mag het geloof jou kosten?

Vrouw op haar hoede

‘De Jacht’ organiseren

‘De Jacht’ ook in jouw stad? Ben je op zoek naar een uitdagend, inspirerend en bijzonder evenement om te organiseren? Wil je mensen in jouw omgeving iets laten ervaren van wat het is om vanwege je geloof vervolgd te worden? Organiseer dan ‘De Jacht’ bij jou in de stad. Tijdens dit evenement beleven deelnemers een paar weken lang iets van de impact die vervolging op hun leven heeft. In het […]

Lees meer
Wandelende vrouwen

Meedoen aan ‘De Jacht’

Doe mee aan ‘De Jacht’! ‘De Jacht’ brengt vervolging om je geloof dichterbij. Tijdens dit evenement beleef je een paar weken lang iets van de impact die vervolging op je leven heeft. Wil je een fractie ervaren van wat onze vervolgde broers en zussen mee maken? Doe dan mee aan ‘De Jacht’ bij jou in de stad. Hoe werkt het? Als deelnemer van ‘De Jacht’ ben je op hetzelfde moment zowel achtervolger […]

Lees meer
Vrouwen en man in parkeerplaats

FAQs over ‘De Jacht’

Veelgestelde vragen over ‘De Jacht’ Hieronder vind je een lijst met veel gestelde vragen over ‘De Jacht’.Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar dejacht@opendoors.nl.

Lees meer
Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Aanhef

Scroll naar boven