Wees welkom in het Open Doors Bezoekerscentrum!

Het Open Doors Bezoekerscentrum is gebouwd op de plek waar tientallen jaren geleden campers en caravans werden omgebouwd om Bijbels te smokkelen naar Oost-Europa. De rijke geschiedenis van Open Doors en de inspirerende verhalen van vervolgde christenen krijgen in het bezoekerscentrum een plek.

Ook voor kinderen is een bezoek aan het Open Doors Bezoekerscentrum een echte beleving: kruip in de huid van een Bijbelsmokkelaar en ontdek zelf hoe het is om iets te moeten smokkelen.

Kom langs en laat je bemoedigen!

Nieuw!

Als je het kantoor van Open Doors bezoekt kom je vanaf nu iets nieuws tegen: zes grote, transparante koffers op wieltjes vól Bijbels staan her en der in het pand opgesteld. De koffers bevatten een van de vier vrijwel meest complete collecties van Wycliffe Bijbels ter wereld. De collectie bestaat uit 1.300 Bijbels in meer dan 1.000 verschillende talen en is opgebouwd door Anne van der Bijl.

Hoe gevaarlijk was het om in de jaren ‘70 Bijbels te smokkelen naar Oost-Europa en Rusland?
Hoe beleven Noord-Koreanen in het geheim hun geloof?

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.