Wees welkom in het Open Doors Bezoekerscentrum!

Vanwege het overlijden van Anne van der Bijl (op dinsdag 27 september) is het Open Doors Bezoekerscentrum tot nader bericht gesloten.

Het Open Doors Bezoekerscentrum is gebouwd op de plek waar tientallen jaren geleden campers en caravans werden omgebouwd om Bijbels te smokkelen naar Oost-Europa. De rijke geschiedenis van Open Doors en de inspirerende verhalen van vervolgde christenen krijgen in het bezoekerscentrum een plek.

Ook voor kinderen is een bezoek aan het Open Doors Bezoekerscentrum een echte beleving: kruip in de huid van een Bijbelsmokkelaar en ontdek zelf hoe het is om iets te moeten smokkelen.

Kom langs en laat je bemoedigen

Coronamaatregelen

Omdat we willen dat elke bezoeker zich prettig voelt tijdens een bezoek aan het Open Doors Bezoekerscentrum, wordt het bezoekerscentrum dagelijks geventileerd en schoongemaakt. Heb je voorafgaand aan je bezoek klachten die mogelijk wijzen op corona? Blijf dan thuis en doe een zelftest.

Hoe gevaarlijk was het om in de jaren ‘70 Bijbels te smokkelen naar Oost-Europa en Rusland?
Hoe beleven Noord-Koreanen in het geheim hun geloof?

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.