Nacht van Gebed

Vervolgde christenen vragen altijd om gebed. Om daaraan gehoor te geven organiseert Open Doors jaarlijks de Nacht van Gebed. Omdat het door het coronavirus niet mogelijk is om tijdens de Nacht van Gebed in grote groepen samen te komen, kon je dit jaar op vrijdagavond 12 juni thuis meedoen door de livestream te volgen.

Landelijke Nacht van Gebed gemist?

Kijk de landelijke Nacht van Gebed dan hieronder terug. Tip: download het gebedsboekje en bid mee!

 
 

Zelf een lokale Nacht van Gebed organiseren? 

Ook dat kan! Download het gebedsboekje, bekijk hier de video's die tijdens de landelijke Nacht van Gebed zijn getoond en neem samen met je gebedsgroepje (bijvoorbeeld je huiskring) de gebedspunten mee in gebed.

Als je het fijn vindt om meer ondersteuning van ons te krijgen voor het organiseren van een lokale Nacht van Gebed, dan kun je ook nog een spreker uitnodigen. Een spreker vertelt tijdens een lokale Nacht van Gebed meer over de situatie in een bepaald land en kan je actuele gebedspunten geven, zodat je als groep nog gerichter kunnen bidden.

Steun de vervolgde kerk

Wil je bijdragen aan het werk van Open Doors Nederland? Steun dan ons werk door middel van een gift via ons online donatieformulier.