‘Blijf voor ons bidden!’ Dat is keer op keer wat de vervolgde kerk van ons vraagt. Door mee te doen aan de Nacht van Gebed bid je, samen met andere christenen, een nacht lang voor de vervolgde kerk. Met opzet ’s nachts, als teken van verbondenheid, omdat veel vervolgde christenen alleen in het donker of in het geheim kunnen samenkomen. Zo staan we naast hen in hun dagelijkse strijd.

In 2021 vond de landelijke Nacht van Gebed plaats in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 juni van 20.00 tot 06.00 uur en hebben op meer dan zeshonderd plaatsen, verspreidt over Nederland en Vlaanderen, christenen gebeden voor de vervolgde kerk. Het Nacht van Gebed-pakket, met daarin het gebedsboekje, is meer dan vijfhonderd keer gedownload.

Waar werd er gebeden?

De volgende Nacht van Gebed vindt plaats in de nacht van 17 op 18 juni 2022. Zet deze datum dus vast in je agenda.

Avond van Gebed

Omdat gebed het fundament én een belangrijk deel van ons werk is, organiseren we binnenkort de Avond van Gebed. De Avond van Gebed is een tweemaandelijkse livestream die we organiseren om mensen en kerken in Nederland te helpen om frequent samen te bidden voor de vervolgde kerk.

Op de hoogte blijven? Vul dan het formulier op www.opendoors.nl/avond in.