De kracht van jouw gebed

Nacht van Gebed: op honderden plekken staan christenen stil bij het lijden én het geloof van hun broers en zussen in landen als Afghanistan, Noord-Korea, Libië, Kameroen en Mexico.

En jij kunt ook deel uitmaken van deze gebedsbeweging: doe mee met de Nacht van Gebed.

Van vrijdag 17 juni op zaterdag 18 juni 2022 is de Nacht van Gebed. Overal in Nederland, België en andere landen komen mensen samen om te bidden.

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Doe mee met de Nacht van Gebed

Na je aanmelding ontvang je direct het gebedsboekje, en krijg je als organisator toegang tot (downloadbare) video’s en het Nacht van Gebed-pakket met daarin o.a. een handleiding en poster.


Organiseer een Nacht van Gebed
in je eigen omgeving of kerk.

Bid thuis mee
alleen, met je huisgenoten óf met vrienden.

Gebedsbeweging in Nederland, waar wordt er gebeden?

Op de kaart zie je precies op welke plekken in Nederland en daarbuiten wordt gebeden tijdens de Nacht van Gebed.

Wil je meebidden op een gebedslocatie?

Klik dan op een icoontje in de kaart. Niet alle locaties zijn open voor deelnemers, maar wanneer het adres en de begin- en eindtijd van een gebedslocatie worden getoond, ben je vrij om je aan te sluiten op deze locatie om mee te bidden.

Let op: aan deze kaart worden regelmatig nieuwe locaties toegevoegd! Heb je vragen over de organisatie van de Nacht van Gebed op een specifieke locatie? Neem dan via het getoonde telefoonnummer contact op met de organisator.

Andere vragen over de Nacht van Gebed? Bekijk dan de veelgestelde vragen over de Nacht van Gebed.

Veelgestelde vragen over de Nacht van Gebed