Organiseer ook een Nacht van Gebed

‘Blijf voor ons bidden!’ Dat is keer op keer wat de vervolgde kerk van ons vraagt. Door mee te doen aan de Nacht van Gebed bid je, samen met andere christenen, een nacht lang voor de vervolgde kerk. Met opzet ’s nachts, als teken van verbondenheid, omdat veel vervolgde christenen alleen in het donker of in het geheim kunnen samenkomen. Zo staan we naast hen in hun dagelijkse strijd.

Dit jaar vindt de Nacht van Gebed plaats in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 juni van 20.00 tot 06.00 uur.

Niet zoals vorig jaar, via een livestream, maar zoals je het uit eerdere jaren gewend bent: in kleine groepjes door heel Nederland, België en andere landen heen.

Wordt er in jouw omgeving nog geen Nacht van Gebed georganiseerd of lijkt het je mooi om zelf met een groepje mensen te bidden voor de vervolgde kerk? Meld je dan nu aan en organiseer een Nacht van Gebed in jouw omgeving!

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Praktische informatie

De Nacht van Gebed vindt plaats in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 juni 2021 van 20.00 tot 06.00 uur. Na je aanmelding als organisator krijg je een e-mail met meer informatie over de benodigde materialen en enkele belangrijke data. 

De meest gestelde vragen over de Nacht van Gebed

Waar vindt de Nacht van Gebed plaats?

Zelf een Nacht van Gebed organiseren? Meld je aan!

Wat fijn dat je een Nacht van Gebed wilt organiseren! Vul het formulier in en je ontvangt alle informatie die je nodig hebt per e-mail om deze bijzondere nacht te organiseren. Ook heb je de mogelijkheid om op het formulier aan te geven of en zo ja, hoeveel gebedsboekjes je per post wilt ontvangen.

Woon je in België en ontvang je de gebedsboekjes graag per post? Meld je dan aan via info@opendoors.nl.