De kracht van jouw gebed

Nacht van Gebed: op honderden plekken staan christenen stil bij het lijden én het geloof van hun broers en zussen in landen als Afghanistan, Noord-Korea, Iran, Syrië en Vietnam.

Vorm een biddende eenheid voor onze vervolgde broers en zussen: doe mee met de Nacht van Gebed.

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Van vrijdag 9 juni op zaterdag 10 juni 2023 is de Nacht van Gebed. Overal in Nederland, België en andere landen komen mensen samen om te bidden. Dit jaar is er ook speciaal materiaal voor kinderen en jongeren beschikbaar.

Hoe doe je mee met de Nacht van Gebed?


in je eigen omgeving of jouw kerk.

alleen, met je huisgenoten óf met vrienden.

sluit je aan bij één van de gebedslocaties.

Waar wordt er gebeden?

Op de kaart zie je precies op welke plekken in Nederland en daarbuiten wordt gebeden tijdens de Nacht van Gebed.

Wil je meebidden op een gebedslocatie?
Klik dan op een icoontje in de kaart. Wanneer het adres en de begin- en eindtijd van de gebedslocatie worden getoond, kun je je aansluiten op deze locatie om mee te bidden. Let op: aan deze kaart worden regelmatig nieuwe locaties toegevoegd! Heb je vragen over de organisatie van de Nacht van Gebed op die specifieke locatie? Neem dan via het getoonde telefoonnummer contact op met de organisator.

Heb je een meer algemene vraag over de Nacht van Gebed? Bekijk dan de antwoorden op veelgestelde vragen over de Nacht van Gebed.

Veelgestelde vragen over de Nacht van Gebed